Tuote sisältää myös:

Abikurssille myös verkossa! Valmistaudu yo-kirjoituksiin ajasta ja paikasta riippumatta. Kurssi sisältää mm. luentotallenteet englannin abikurssista.

145,00  sis. alv

A-englanti itseopiskelumateriaali

Opiskele yo-kirjoituksiin itsenäisesti missä ja millloin vain!

Kuvaus

Syksyn A-englannin verkkokurssillamme käydään tehokkaasti ja selkeästi läpi englannin kurssien keskeisimmät kieliopin osa-alueet luentotallenteiden avulla. Lisäksi hiotaan luetunymmärtämisen ja ainekirjoituksen taitoja. Verkkokurssilaisena saat kotiin toimitettuna myös Eximian laatiman englannin lukiokurssit kokoavan teoria- ja tehtävämateriaalin, jonka avulla voit harjoitella luentotallenteiden lisäksi.

Teoriaopetuksen lisäksi kotiin toimitettava teoriatiivistelmä sisältää tehtäviä, jotka auttavat sinua kehittämään osaamistasi ja hiomaan vastaustekniikat kuntoon ylioppilaskirjotuksia varten. Kurssi rytmittää siis itsenäistä valmistautumistasi tehokkaasti. Tavoitteet: Kurssin käytyäsi hallitset ja ymmärrät lukion A-englannin perusteet. Lisäksi olet saanut erinomaiset edellytykset onnistua yo-kirjoituksissa!

Kurssi sisältää:

  • luentotallenteet Helsingin A-englannin abikurssin lähiopetuksesta
  • verkko-oppimisympäristö Moodlen
  • kattavan teoriatiivistelmän kotiin toimitettuna
  • runsaasti harjoitustehtäviä malliratkaisuineen
  • A-englannin yo-kirjoituksiin valmistavan sähköisen harjoituskokeen

Kurssi soveltuu sinulle, jos olet valmistautumassa syksyn A-englannin yo-kirjoituksiin. Eximia varaa oikeuden mahdollisiin aikataulumuutoksiin.

A-englanti itseopiskelumateriaali

Opiskele yo-kirjoituksiin itsenäisesti missä ja millloin vain!