Tuote sisältää myös:

Historian verkkokurssilla opiskelet juuri silloin kun sinulle sopii! Verkkokurssilla käytössäsi on sähköinen oppimisympäristö, jossa saat käyttöösi lukion historian luentotallenteet, sähköisen harjoituskokeen ja olet etäyhteydessä opettajaasi. Lisäksi kurssiin kuuluu teoriaa ja tehtäviä sisältävä itseopiskelumateriaali. Aloita opiskelu vaikka heti! Voit aloittaa kurssin myös alkamisajan jälkeen. Kaikki materiaali on saatavillasi verkossa!

145,00  sis. alv

Historia itseopiskelumateriaali

Paras materiaali tehokkaaseen itseopiskeluun!

85,00  sis. alv

Kuvaus

Syksyn historian verkkokurssillamme käyt tehokkaasti ja selkeästi läpi lukion historian laaja oppimäärän verkossa olevien opetusvideoiden. Verkkokurssilaisena saat kotiin toimitettuna myös Eximian laatiman lukiokurssit kokoavan teoria- ja tehtävämateriaalin, jonka avulla voit harjoitella opetusvideoiden lisäksi. Teoriaopetuksen lisäksi kotiin toimitettava teoriatiivistelmä sisältää tehtäviä, jotka auttavat sinua kehittämään osaamistasi ja hiomaan vastaustekniikat kuntoon ylioppilaskirjotuksia varten. Mahdollisten kysymysten varalta asiantunteva opettaja on tavoitettavissasi sähköisen oppimisympäristön keskustelualueella. Kurssi rytmittää itsenäistä valmistautumistasi tehokkaasti.

Saat seuraavana arkipäivänä ilmoittautumisesi jälkeen tunnukset verkko-oppimisympäristöön, joten voit aloittaa opiskelun heti!

Kurssi sisältää:

  • Historian uuden opetussuunnitelman mukaiset opetusvideot
  • Verkko-oppimisympäristö Moodlen
  • Kattavan teoriatiivistelmän harjoitustehtävineen kotiin toimitettuna
  • Runsaasti harjoitustehtäviä malliratkaisuineen
  • Historian yo-kirjoituksiin valmistavan sähköisen harjoituskokeen
  • Opettajan tuen koko kurssin ajan (1.8. alkaen)

Eximia varaa oikeuden mahdollisiin muutoksiin.

Historia itseopiskelumateriaali

Paras materiaali tehokkaaseen itseopiskeluun!

85,00  sis. alv