Tuote sisältää myös:

Maantieteen etäkurssilla opiskelet juuri silloin kuin sinulle sopii! Kurssilla saat käyttöösi itseopiskelumateriaalin, luentotallenteet ja sähköisen oppimisympäristön, jossa voit olla yhteydessä kurssin opettajaan. Kurssi sisältää myös sähköisen harjoituskokeen.

145,00  sis. alv

Maantiede itseopiskelumateriaali

Paras materiaali tehokkaaseen itseopiskeluun!

85,00  sis. alv

Kuvaus

KURSSILLA VOIT ALOITTAA OPISKELUN HETI! Kurssilla edetään omassa tahdissa, joten voit tehdä tehtäviä ja katsoa videoita silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Kurssin aloituspäivämääräksi merkitystä ajasta (1.8.) lähtien myös opettajan apu on ulottuvillasi.

Kevään maantiedon verkkokurssillamme käydään tehokkaasti ja selkeästi läpi lukion maantiedon oppimäärän keskeisimmät aihealueet verkossa olevien luentotallenteiden avulla. Verkkokurssilaisena saat kotiin toimitettuna myös Eximian laatiman maantieteen lukiokurssit kokoavan teoria- ja tehtävämateriaalin, jonka avulla voit harjoitella luentotallenteiden lisäksi.

Teoriaopetuksen lisäksi kotiin toimitettava teoriatiivistelmä sisältää tehtäviä, jotka auttavat sinua kehittämään osaamistasi ja hiomaan vastaustekniikat kuntoon ylioppilaskirjotuksia varten. Mahdollisten kysymysten varalta asiantunteva opettaja on tavoitettavissasi sähköisen oppimisympäristön keskustelualueella elokuusta alkaen. Kurssi rytmittää siis itsenäistä valmistautumistasi tehokkaasti.

Kurssi sisältää:

  • Luentotallenteet Helsingin maantieteen abikurssin lähiopetuksesta
  • Verkko-oppimisympäristö Moodlen
  • Kattavan teoriatiivistelmän kotiin toimitettuna
  • Runsaasti harjoitustehtäviä malliratkaisuineen
  • Maantieteen yo-kirjoituksiin valmistavan sähköisen harjoituskokeen

Eximia varaa oikeuden muutoksiin.

Maantiede itseopiskelumateriaali

Paras materiaali tehokkaaseen itseopiskeluun!

85,00  sis. alv